//iloveyou

Berbuka puasa bersama FOF
Thursday, July 25, 2013 | 9:40 AM | 0 comments


Lama takk buat entry sebab malas,, harini rajin sebab si dia takk text aku,, duk syok lepak dengan kawan+ sampai lupa aku maybe dapat gf dah kodd haha Buka puasa kat Tesco Selatan ajak eyka teman sekali sebab segan *peace* Gembira dapat jumpa depa semua rindu bukan takk rindu tambah+ rindu kat Mama Tiekah :* :* Ada orang tue muka macam ex aku lahh,, duk usya jaa dia hikhik DikFiq seorang jaa budak laki duk kat meja kami,, takk gabaii kaa weyy haha Eyka kerja duk bahan dia,, sampai nak makan takk boleh :3 Pakatt ramai cakap depa dua couple Lawak k Lawak :3 Ada patut aku pakatt letak jaa kamera kat meja makan.. Bobby,Diklong & Dikmeyy yang rajin duk pegang kamera aku haha Malas nak pegang kamera jadi macam nihh lahh takk ambil berat langsung :D Mama tiekah diet makan obolong & coolblog jaa ... Masa nak photoshoot gelak sakan sebab pintu automatik kerja nak tutup jaa nasib baik Diklong takk kena kepit kalau dakk lagi kurus macam lidi *joke* 

P/S: I LOVE FUNKY OXIAN'S FAMILY SO MUCH 


e-class
Sambut birthday reen *kenit*
| 9:16 AM | 0 comments

7/7/2013- Lepak kat ajm yang bestnya orang yang aku rapat sejak form 2 join kodd bukan selalu dapat kumpul ramai+ tanpa ganguan haha First karaoke aku,eyka & yana jaa nyanyi sebab depa malu2 kucing *muntah pelangi* Lepas habis karaoke eyka paksa main bowling sebab dia mengidam LOL Comel jaa kecikk yana main bowling :P :P Pegi ajm takk sah kalau takk singgah chatime :* :* Lydia balik awal meh sebab nak pegi KL pulak :( Karaoke kali kedua rancak giloss babengggg XD  Reen & Aina takk segan dah nak nyanyi haha Balik tue mau takk sakit tekak :D yang paling takk lupa bila habis karaoke nyanyi kat reen happy birthday orang duk lalu-lalang tengok jaa muka reen dah merah aummm <3 Kan best kalau orang buat macam tue kat aku LOL Thanks Lydia,Aina,Eyka,Yana & Nisa join sambut birthday Reen *kenit*   ~ILOVEYOUSOMUCH~


~Reen,Lydia & Me~

~Yana Eyka & Lydia~

~Reen & Aina~


~Depa dua buat sweet boleh tau lahh sama ketinggian pun haha~

~Nisa,Yana & Eyka~

~Depa comel~




e-class

Older post |