//iloveyou

Photoshoot
Thursday, June 28, 2012 | 11:42 PM | 0 comments


Entry kali nie nak cita pasal kami dua orang pegi photoshoot dekat taman thia..walaupun dua orang jaa kami tak kesah pun..mula-mula pegi ronda kat padang sebab nakk tengok pakcikk main bola..tengok-tengok padang tada orang main bola pun yang ada budak-budak jaa..Sedihnya..Kalau tak boleh tangkap gambar dengan dia haha
Kami snap gambar kat tengah jalan nasib tada kereta haha
Pukul 6:40 tolong kak 2 jaga kedai sebab budak sesi petang nakk balik dah..Boleh lahh jumpa adik kesayangan :D
Lepas kedai 2 tutup kami dua orang pegi snap kat belakang lorong rumah thia..Rumah besar-besar snap jaa lahh..Adik thia ikott sekali..
Azan dah berkumandang kami pun balik lahh rumah thia..Thia ada idea gila-gila,dia conteng muka dia macam kucing dan muka aku dia letak celak nampak macam emo haha
Ikott jaa lahh idea gila-gila thia..bukan selalu heee
Aku balik pukul 10:30..lama oww duk kat rumah thia..Adik thia ingat aku tido rumah depa..lagipun baru minggu lepas aku tido rumah thia sebab ada masalah..tak maw lahh menyusahkan keluarga thia :)




~Pakcikk nama awak ada kat button yang selalu saia pakai masa kat sekolah~


~3 reaksi muka~




~My Bestie~




~Meoww~


~AnnSya~SchamThia~


P/S:Happy sangat-sangat photoshoot dengan thia walaupun tak dapat jumpa pakcikk <3


e-class

Older post | Newer post