//iloveyou

Breaking Fast with them
Thursday, August 9, 2012 | 10:33 PM | 0 comments


Kali nie nak cita pasal berbuka puasa dengan kawan-kawan,rancang dari minggu lepas,semua pakatt setuju nakk pergi lepas habis trial..*GIRLSONLY* Masa habis paper KH,rancak jaa sembang nakk buka puasa satgi *excited*
Geng D'RATINS wajib mai..Clara terlupa yang baju dia tertinggal kat dalam beg Thia,jenuhh duk fikir nakk pergi ambik macam mana..last-last suruh Boyfie thia ambik *sweet*
Sampai sana pukul 6 lebih,Teah,Nia & Eiyra sampai awai lagi semangatt katakan.. haha Tunggu kat dataran bagi semua sampai baru lahh pergi kfc ramai-ramai..*rombongan cik kiah* Nasib kfc tak ramai orang lagi boleh lahh pilih tempat..Dekat pukul 7 baru lahh pergi order,jenuhh aku yang kena bagitaw kat kak tu,diaorang semua tak pandai nak bagitaw :)Habis bayar baru perasan kak Azwa,tak sangka boleh jumpa,kak Azwa cantikk *sukasuka* Kami pergi ramai sangatt terpaksa lahh ambik 2 meja..nakk gabung tak boleh :(
Pukul 8 baru pergi dataran nakk jalan-jalan & snap..Pukul 9:30 ada ramai yang dah balik..Aku balik pukul 10..Tahun nie baru jaa kenal diaorang semua tapi dah macam satu family..

*P/S:Kalau free kita pergi lagi yerr*Seronok dapat keluar dengan ampa semua*















e-class

Older post | Newer post