//iloveyou

1/12/12
Tuesday, December 11, 2012 | 8:14 AM | 0 comments
Kecian dengan blog aku berhabuk,lama dah takk updates sifatt malas sudah datang muahahaha Nak post gambar+ aku pergi jogging dengan eyka,yana,thia & jannah kat taman jubli..Lydia datang lambat lagi so kami pergi jogging dulu..Dalam pukul 9 kami pergi makan kat kedai paklong..nasi lemak kat sana sedapp oww..Lepas habis makan kami pergi lepak kat depan kolam,,duk snap segala-bagai..Lydia datang pukul 10 lebih masa tu eyka kena balik dah sebab nak siap+ pergi kerja..Ayah lydia ajak pergi minum+ boleh lah mengeratkan silaturrahim katanya haha Aku pun pergi lahh yg lain semua malu+ kucing heee Ayah lydia sporting oww..Family diaorang semua mata sepet+ *sukasuka* Pukul 12:30 ayah aku datang ambil..Best lepak dengan diaorang <3

Atototo,sweet gitu <3


Me,yana & amoii sepet <3


e-class

Older post | Newer post