//iloveyou

Le HangOut
Tuesday, December 11, 2012 | 8:30 AM | 0 comments
Sebenarnya hangout nih eyka yang plan lama dah cuma eyka takk dapat cuti,Dia dapat cuti hari jumaat tapi kami semua free hari ahad..so,,eyka pergi dengan geng abang dia lahh..sedih jugak eyka takk dapat join hangout nih pada hal dia yang racang huhu Kami sampai AJM pukul 2 pada hal janji pukul 1:30 tengok+ are~u & yasmien yang sampai awal haha Kecian diaorang terpaksa tunggu kami muahaha Bukan selalu yee dakk *peace* Sampai sana pergi makan dulu,aku minum cool blog jaa dah kenyang makan kat rumah..Ronda+ satu AJM..dayang & ainna ajak teman main bowling pergi jaa lahh,depa pandai main bowling oww..Duk tangkap gambar jaa yang banyak haha sikit+ posing,itu lahh K.A.M.I *buat muka comel* Pukul 5 ayah datang ajak pergi laguna kejapp nak hantar kunci kat tasya,,nak jumpa fakhrul mukhriz tengok+ dia keluar..sedih jugak takk boleh jumpa dia huhu Tapa+ minggu depan mungkin boleh jumpa :D 



~gaya yang same~



Actually,banyak lagi gambar loading lambatt so aku buh yang boleh saja yerr~SORRY~





e-class

Older post | Newer post