//iloveyou

Mereka yang AWESOME di twitter -PART 2-
Thursday, February 21, 2013 | 8:33 AM | 0 comments
~Best Friend Frorever~

Kali nihh aku rajin buat part 2 pulakk,,Pergi baca part 1 dulu baru lahh tahu sayangs ;) Kali nihh nak cerita pasal AINAA SYAHIRA & kawan baik dia MYSARAH OSMAN..Diorang sekolah ibrahim budak pandai oww (Y) Actually,,baru jaa kenal diorang nihh kat twitter..Kat facebook takk boleh nak tegur diorang,,budak HOT katakan :D So,,aku beranikan diri tegur diorang kat twitter hewhew Diorang baik+cantik+comel..Mereka takk sombong okayy..Try korang tegur mesti diorang balas punya..Best dapat kenal dengan diorang..Tambah+ ainaa suka cakap merepekk pasal hantu sebelah rumah dia,,suka bagi takut aku haha Sampai sekarang tadakk rezeki nak jumpa diorang,,Sedih giloss..nak jumpa mesti takk boleh..Harap sangatt satu hari boleh hangOut dengan diorang..Keychain yang aku beli kat ainaa entah+ dah berhabuk,,jenuhh nak mengelapnya hahha  Serious duk whatsapp dengan ainaa macam dah lama kenal padahal baru berapa bulan..Teringin nak photoshoot dengan ainaa kat railway TAPI tadakk masa nak pergi sobsob Sorry entry nihh membosankan sapa+ yang baca..Thanks sebab sudi kawan dengan kami :* Harap persahabatan kita sampai bila+. 
~Lawakan background kat railway~
~Mysarah Osman~
~Ainaa Syahira~
~Comel~
Harap persahabatan korang dua sampai bila+
P/S: I Love You So Much :*
Sorry nahh curi gambar ampa yang CUN nihh tanpa minta izin hehee
e-class

Older post | Newer post