//iloveyou

Mereka yang AWESOME di twitter -PART 1-
Thursday, February 14, 2013 | 7:52 AM | 0 comments
Korang kenal takk nihh sapa,,Bohong lahh kalau takk kenal nihh ZULAIKA RADZI,Nuha Abdullah & Intan Farhana yang Cantik + Comel *puji ikhlas* Duk mention Depa kat twitter sebab kat FB susah mehh budak HOT katakan mana nak layan budak COOL macam kita nihh sobsob... Kerja duk merapu + merepek + mereben dengan dia kat twitter,,Serious dia takk sombong,syok dapat kawan macam depa nihh,,walaupun baru kenal tapi buat macam dah lama kenal HAHA Teringin nak jumpa Ika :) Nahh tengok gambar dia cantik+ belaka. 
Harap persahabatan kita sampai bila+.

~Zulaika Radzi~Model CANON gitu~

~Nuha Abdullah or Nuha Nukma~

~Intan Farhana~


Rupanya dia kawan baik Nuha & Intan,,Harap persahabatan ampa semua sampai bila+...Nuha & Intan pun takk sombong dengan aku bila aku mention depa kat twitter..First time jumpa Nuha & Intan kat AJM,,Cantik giloss nak dibandingkan dengan aku tapi depa takk kesah Takk semestinya orang cantik sombong k. Kita jaa yang nilai luaran seseorang tu tanpa mengenali mereka..Cuba korang tegur Ika,Nuha & Intan mesti diorang tegur balik :) 
Apa+ pun aku sayang mereka sangat+ walaupun baru kenal kat twitter :D
Tengok lahh gambar mereka yang CUN belaka.


~Zulaika Radzi & Nuha Abdullah yang cantikk~

~Me with Nuha at AJM~

~BestFriendsForever~

~Mereka Cantik + Comel~

P/S: I Love You So Much <3
*Sorry nahh curi gambar ampa semua tanpa minta izin*




e-class

Older post | Newer post