//iloveyou

Chilling with them
Friday, March 1, 2013 | 3:25 AM | 0 comments
Hari khamis aku & eyka nak pegi CS sebab ada barang nak beli,,takk sangka Fikaa nak pegi jugak nak teman adik dia main bowling,,Dia pergi pukul 3 awal kanss ?? Masa tu aku takk siapp lagi baru nak iron baju apa semua haha So,,aku & eyka pegi pukul 4:30. Khamis tu ramai jugak orang shopping dapat gaji katakan heee Actually,baru jaa kenal fikaa nihh kat twitter,dia form 3 sekolah bakar arang :) Kalau dia ada masalah mesti dia story dengan aku tu yang boleh jadi rapat.. Pegi beli alat tulis kat popular,then pegi makan kat rotiboy sebab lapar nak makan mcd ramai orang lagipun eyka nak tunggu pukul 6 sebab burger murah HAHA Muka fikaa & adik dia sama kodd macam kembar heee Adik dia sekolah ibrahim.. Eyka teringin nak makan bubble gurt so pegi teman dia makan kat situ,fika & adik dia ikutt jaa kami pegi mana Kami dua kan rajin berjalan haha Pukul 6:30 fikaa nak balik dahh Kejapp jaa lepak dengan dia apa+ pun tetap BEST + AWESOME..Thanks oww sebab sudi keluar dengan kak :* Nanti kita keluar lagi kay.  


e-class


Older post | Newer post