//iloveyou

404 AWESOME
Sunday, May 26, 2013 | 8:04 AM | 0 comments

24/5/13- Hari yang aku akan ingat sampai bila+ sebab pegi makan dengan classmate aku ramai+ kat rumah cikgu ashikim,, Cikgu tue pratikal kejapp jaa mengajar kami,, Best owww dia ajar kami BM,, Suara dia sedapp bila nyanyi lagu ombak rindu <3 Act,, nak buat kat tempat lain tapi ramai yang takk setuju last+ decide buat kat bandar laguna merbok rumah cikgu :D Pagi jumaat tue memang excited nak pegi sampai takk boleh tidur malam HAHAHA Aku,Ain,Dayang,Shahirah & Hanim pegi pukul 12:30 tolong cikgu buat spagetti *buat2rajin* Budak laki pun excited datang awal,, akal nak jumpa crush masing+lahh nihh :P :P :P Serious meriah dengan malu+ kucing,, perli sakan & gelak ketawa.. Crush ohh Crush handsome mehh HAHA Geng DANIS pakat baju peplum aummm :* :* Inshaallah,, bulan 8 nihh nak buka puasa ramai+ :D Malas dah lahh nak story-mory nihh tengok gambar jaa kayh ;) 


~404 AWESOME~

~We're DANIS ~

~We're Double A~

~Kami gila bersama~

~Bajett gengster jaa kami nihh~ala+ 1D pun ada~
Geng Shukrie VS Geng Koley (Y)

~Nana w/ Cikgu Ashikim~
~Syed dikelilingi gegurl~

~Alif gwiyomi dikelilingi gegurl jgk~

P/S: Aku sayang classmate aku sangat+ 



e-class

Older post | Newer post