//iloveyou

Watching Movie
Thursday, May 30, 2013 | 9:01 AM | 0 comments

Cuti 2 minggu aku takk pergi bercuti pun dengan family sebab busy,, so aku buat plan nak hangOut dengan kawan+,, Kebetulan ada gath FOF kali ke-3,, tapi aku takk join sebab nak tengok wayang dengan Rarah,Min,Ainna,Nuha,Ajib & kawan Ajib,, kami tengok cerita Star Trekk hero dia handsome owww *melting* Wayang start pukul 3 lambatt gila start grrrr Lepas habis cerita tue sempatt jumpa FOF,, round sejam jaa kat ajm takk puas owww,, rarah & ainna balik awal sebab ada masalah dah lahh jarang hangOut dengan Ainna hmmmm Btw,, thanks Nuha sebab belanja Nida popcorn & air :* Sayang Nuha ketat-ketat <3 Korang tengok gambar jaa lahh kayh,, malas nak story-mory nihh HAHAHA

Group Funky O'xian Family <3

 W/ Capital Risya *dah berapa lama takk jumpa adik comel nihh*

W/ Baba Afiq 

W/ Liyana & Nuha <3

W/ Mummy Zatie <3

Kami comel kansss ??

Kakpah,Mummy Zatie & DikPah <3

W/ Mummy Zatie & Intan <3

P/S: I Heart FOF So Much <3


e-class

Older post | Newer post