//iloveyou

Lawatan ke Penang
Thursday, June 27, 2013 | 7:27 PM | 0 comments

Korang semua sihat ?? Sorry lama takk update blog sebab kemalasan melanda ikutt jejak mama Tiekah lahh nihh *joke* 22/6 Saja gedik2 ikutt pegi lawatan sebab bulan 6 nihh aku takk hangOut mana2 pun dengan kawan Sedih dih dih Lawatan tue sehari jaa sebab dekat melawat banyak tempat sampai kaki aku rasa macam nak tercabut haha Kawan aku yang join Hanim,Myra,Syamina & Ula :* Bertolak dari sekolah pukul 7 balik pukul 12 tengah malam jalan jaa tanpa rehat hikhik Kali nihh aku takk boros pulak selalunya nak beli macam2 ;) Tempat yang kami melewat Taman Negara,Monkey Beach,Pantai Keracut,Tasik, Meromiktik,Masjid Terapung,Bukit Bendera & Queensbay Mall <3 Pengalaman paling takk lupa bila Jungle Trekking ramai2 dalam hutan 2jam penat owww, Naik bot abang sporting yang bawa laju macam nak terbalik jaa bot tue bila kena hentak2 dengan batu,, Menjerit dalam tue sampai anak tekak nak terkeluaq & Naik buggy abang filipina yang bawakk,, bila dia cakap lawak kayh yang myra duk ajuk cakap dia HAHAHA 
Korang tengok gambar kat bawah nihh kayh ;)

~Kami bersama cikgu Mazawati & Cikgu Zuraida yang sporting~
~Tengah jungle trekking sempat posing lagi~

~Mereka yang AWESOME~

~Bermain air di pantai~

~Ula di tanam haha~

~Kami KAWAN~



~Macam kat london padahal kat Penang hill~


~Dalam Trans~

~Peti surat jenis nihh ada 2 jaa kat Penang & Australia~



~Geng Trible haha~


~Kami berlima makan KFC bersama Najwa & Naimah kat QB~

~2 main phone 2 Qenyeh haha~


~With Hanim~

~Sambil jungle trekking kami kena kutip sampah~

~See hanim penat sampai cenggitu haha~





~Hanim with Syamina~

HAVE A NICE DAY WITH THEM <3
e-class

Older post | Newer post