//iloveyou

Sambut birthday reen *kenit*
Thursday, July 25, 2013 | 9:16 AM | 0 comments

7/7/2013- Lepak kat ajm yang bestnya orang yang aku rapat sejak form 2 join kodd bukan selalu dapat kumpul ramai+ tanpa ganguan haha First karaoke aku,eyka & yana jaa nyanyi sebab depa malu2 kucing *muntah pelangi* Lepas habis karaoke eyka paksa main bowling sebab dia mengidam LOL Comel jaa kecikk yana main bowling :P :P Pegi ajm takk sah kalau takk singgah chatime :* :* Lydia balik awal meh sebab nak pegi KL pulak :( Karaoke kali kedua rancak giloss babengggg XD  Reen & Aina takk segan dah nak nyanyi haha Balik tue mau takk sakit tekak :D yang paling takk lupa bila habis karaoke nyanyi kat reen happy birthday orang duk lalu-lalang tengok jaa muka reen dah merah aummm <3 Kan best kalau orang buat macam tue kat aku LOL Thanks Lydia,Aina,Eyka,Yana & Nisa join sambut birthday Reen *kenit*   ~ILOVEYOUSOMUCH~


~Reen,Lydia & Me~

~Yana Eyka & Lydia~

~Reen & Aina~


~Depa dua buat sweet boleh tau lahh sama ketinggian pun haha~

~Nisa,Yana & Eyka~

~Depa comel~




e-class

Older post | Newer post